čtvrtek 15. října 2009

Naše dobrovolnice...

Vážení přátelé, kolegové, kolegyně, milé děti, mládeži :)

jak víte, od září máme v OKU nové „posily“ – dobrovolnice EDS z Německa - Dorothea a Kathrin, Miriam z Itálie a Nolwenn z Francie. Děvčata jsou velice sympatická, ochotná, pracovitá a věřím, že Vaše případná setkáni s nimi budou příjemná a inspirativní. Všechny hovoří anglicky. Nyní připravují novou výstavu a aktivity pro děti a mládež do Společenského centra s tématem Halloveen a podzim. Ve dnech 26.a 27. října – tj.před prázdninami – proběhne vernisáž výstavy a po oba dny od 8.00 do 12.30 hodin se budete moci s dětmi opět zúčastnit doprovodného programu na toto téma v předsálí knihovny. Oficiální pozvánku Vám pošlu počátkem příštího týdne.

Dnes jsem Vás chtěla poprosit, abyste nahlédli na stránky dobrovolnicwww.evsoko.blog.cz , kde pro Vás děvčata připravila články, fotografie, ankety a další informace z jejich prácovního i soukromého života. Budeme rádi, pokud své mínění alespoň k některým článkům vyjádříte komentářem. Taktéž Vás chci požádat, abyste tuto zprávu předali dalším dětem a přátelům, které by mohla zaujmout.

A co je ještě nového? Náš projekt se velice zalíbil francouzskému parlamentu a jednomu televiznímu kanálu ve Francii, který se nechal slyšet, že má zájem o nás připravit pořad a možná k nám do Rychnova dokonce přijedou natáčet... Tak nám držte pěsti!

Srdečně Vás zdraví
Jitka Bartošová

Žádné komentáře:

Okomentovat