sobota 6. června 2009

Bambiriáda končí

Vážení přátelé, milé děti,

v uplynulém týdnu jsme se účastnili rychnovské Bambiriády. Pro děti a mládež jsme připravili řadu aktivit přímo na našem stanivišti, měli jsme svá vlastní pódiová vystoupení, prezentovali jsme zde novinky OKA (letní PC kluby grafiků) i naši ostatní činnost pro děti a mládež. Podrobnosti z jednotlivých dnů jste jistě četli v uplynulých článcích. V tuto chvíli jsme již publikovali na stránkách dobrovolnic všechny pořízené fotografie z akce - na stránkách OKA nění pro tak velké množství fotek dost prostoru. Zde je na ně odkaz.

Naše činnost byla tedy opravdu pestrá a věřím, že mohu říci, že akce byla velmi zdařilá. Vysoký podíl na tomto úspěchu mají zejména naše dobrovolnice - Joanne, Flora a Isaline, které připravily většinu zmiňovaných aktivit, u dětí a mládeže byly oblíbení a tak posílily dobré jméno našeho centra. Jsem na ně opravdu hrdá!

Srdečné poděkování touto cestou posílám Joanne, Floře, Isaline, SOFII - naší webmaster a IT odbornici, své matce a dceři Věrce - obě nám po celé dva dny pomáhaly, svému trpělivému a chápavému manželovi i všem dětem, rodičům, přátelům, známým i našim spolupracovníkům, kteří nám svým zájmem a účastí vyjádřili svoji podporu. Ještě jednou děkuji!

Vaše Jitka

Žádné komentáře:

Okomentovat